• Geroosterde-kip1
  • Scones-jam-en-room1
  • Zandtaartgebakje-aardbeien2
  • Amuse-gerookte-eend1

Afbeelding-rechts1

  • Home
  • Alle menu's
  • Paasmenu's

Paasmenu's

Soezennestjes met cappuccinoglazuur en stracciatellaroom
Soezennestjes met cappuccinoglazuur en stracciatellaroom

Een vrolijk begin van het voorjaar met een Paasmenu van Menu op Maat!

Heb je dit jaar ook zo'n zin in de lente? Geniet je als nooit tevoren van de nieuw ontluikende kleuren in de natuur? Dan verheug je je vast ook al op Pasen, het voorjaarsfeest bij uitstek! Maak er deze keer een uitbundige, vrolijke boel van en nodig iedereen uit, die je wilt. Over de menuplanning hoef je je in elk geval geen zorgen te maken. Dat klusje heeft Menu op Maat al voor je opgeknapt!

Een Paasbrunch, een Paas afternoon tea of een feestelijk Paasmenu

Bij Menu op Maat kun je kiezen uit diverse sprankelende Paasmenu's met gerechten om van te watertanden. Of je nu kiest voor één van de Paasbrunches, een vrolijke Paas afternoon tea of een feestelijk Paasmenu voor 's avonds, smullen wordt het altijd!

Bereid je Paasmenu grotendeels voor op Paaszaterdag

Menu op Maat heeft er bij de samenstelling van de Paasmenu's rekening mee gehouden, dat je op eerste Paasdag voordat je gasten komen niet de hele ochtend wilt doorbrengen in de keuken. Je kunt alle menu's prima voorbereiden op zaterdag, zodat je tijd genoeg overhoudt om met de kinderen paaseieren te verstoppen en te zoeken.

Stap-voor-stap recepten, boodschappenlijst, werkschema, tips

Voor elk Paasmenu vind je op deze site alle recepten, helder en stap-voor-stap beschreven met veel tips. Uiteraard voegen we een complete boodschappenlijst toe. En zoals je dat van Menu op Maat gewend bent: een uitgebreid werkschema ontbreekt natuurlijk niet. We vertellen je precies wat je wanneer moet doen om je gasten optimaal te verwennen!

Ga meteen aan de slag met een Paasmenu van Menu op Maat

Lees de menukaarten van onze Paasmenu's, kies een menu uit en begin met plannen. Je kunt nu alvast je vrienden en familie uitnodigen. Zo geniet je meteen al volop van de voorpret!

Vrolijk Pasen!


Soezennestje-Pasen

Paasmenu voor 4 personen

Begin met een lichte bouillon, serveer dan krokant geroosterde piepkuikens en sluit het diner af met spectaculaire soezennestjes!

Citroensandwich-frambozenr1

Paasafternoon tea voor 6 à 8 personen

Een feestelijke afternoon tea met drie soorten hartige sandwiches, scones, kleine citroenmousses en fruitige cakesandwiches!

 Aardbeientompouce3

Paasafternoon tea voor 8 à 10 personen

Een compleet menu met heerlijke recepten voor 3 soorten sandwiches, 2 soorten scones, aardbeientompouces en kiwimuffins!

 Kalfssukade-met-tomatensaus

Paasmenu voor 10 personen

Alle recepten voor een paasmenu met vitello tonnato, heerlijk malse kalfssukade met een tomatenjus en gebakjes met aardbeienroom en blauwe bessen!

Frambozensandwiches

Paasafternoon tea voor ±12 personen

Recepten voor sandwiches met gerookte kipfilet, zalmsandwiches, traditionele scones, frambozencakesandwiches, kleine pannenkoekjes en meer!

Tortilla

Paasbrunch voor 12 à 15 personen

Vrolijke voorjaarsgerechten als mini-kipburgers, aardappelsalade met tonijn en Amerikaanse pannenkoekjes met lemoncurd maken deel uit van deze heerlijke brunch!

 Scones-met-jam1

Paasafternoon tea voor 16 à 20 personen

De lekkerste recepten voor typisch Engelse sandwiches, scones, luchtige frambozenmousse, slagroomsoesjes, wortelmuffins en meer!